جهت چاپ در ويژه نامه فريمان شهريور94

دانشگاه آزاد اسلامي فريمان دومين مركز آموزش عالي در سطح شهرستان فريمان مي باشد كه در خرداد سال 1386 تاسيس و در مهرماه همان سال با پذيرش دانشجو در2 رشته كارداني نرم افزار كامپيوتر و حسابداري زير نظر دانشگاه اسلامي  واحد مشهد حركت علمي خود را آغاز نمود و در حال حاضر با تعداد قريب به 1000 نفر دانشجو و حدود 400 نفر فارغ التحصيل در رشته هاي مختلف تحصيلي همچنان در حال فعاليت مي باشد .

سايت  اين مركز دانشگاهي در زميني به مساحت 42600 مترمربع واقع در كيلومتر 4 جاده سد فريمان مي باشد كه داراي  يك ساختمان آموزشي در 4 طبقه به مساحت 2000 متر مربع شامل 2 كارگاه كامپيوتر ، 2 كارگاه برق ، كارگاه رسم فني و نقشه كشي ، كتابخانه تخصصي ، نمازخانه ، واحد تايپ و تكثير مي باشد . از خدمات جنبي اين مركز دانشگاهي مي توان  همچنين به سلف سرويس اشاره كرد كه كه در طول سال تحصيلي به دانشجويان و مراجعه كنندگان خدمات ارائه مي دهد. سرويس اياب ذهاب به داخل شهر نيز جهت سهولت رفت آمد دانشجويان در نظر گرفته شده است .

لازم به ذكر است كه اين مركز دانشگاهي داراي 2 قطعه زمين نيز در مسير جاده بهشت صادق فريمان مي باشد كه يك قطعه آن به مساحت 32000 مترمربع اهدايي از طرف پدر شهيد شكفته مي باشد و قطعه دوم نيز به مساحت 16000 متر مربع از بنياد جانبازان انقلاب اسلامي خريداري شده است و فعلا به صورت مزروعي از آن استفاده مي گردد.

دانشگاه آزاد اسلامي فريمان در حال حاضر داراي 5 رشته در مقطع كارشناسي پيوسته شامل مهندسي عمران ، مهندسي كامپيوتر- نرم افزار، مهندسي برق قدرت ، حسابداري ، تربيت بدني و 5 رشته در مقطع كارداني پيوسته شامل كارهاي عمومي ساختمان ، تربيت بدني ، برق صنعتي ( الكتروتكنيك ) ، كامپيوتر – نرم افزار ، حسابداري و 6 رشته در مقطع كارشناسي ناپيوسته شامل مهندسي اجرايي عمران ، مهندسي برق قدرت ،كامپيوتر- نرم افزار ، حسابداري ، تربيت بدني ، آموزش و پرورش ابتدايي و 4 رشته در مقطع كارداني ناپيوسته شامل حسابداري ، كامپيوتر ، برق قدرت و آموزش و پرورش ابتدايي مي باشد . لازم به ذكر است كه با توجه به سياست جديد دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر سهل و آسان سازي تحصيل جهت تمامي اقشار جامعه پذيرش دانشجو در تمامي رشته هاي اين مركز دانشگاهي بدون كنكور و آزمون ورودي و تنها براساس علاقه مندي متقاضي  صورت مي پذيرد .

از لحاظ كادر آموزشي نيز اين مركز دانشگاهي داراي 8 نفر هيات علمي تمام وقت و حدود 90 نفر استاد حق التدريس مي باشد كه در هر ترم تحصيلي با توجه به نياز گروه هاي آموزشي در هر رشته بكار گيري مي شوند . از نظر كادر اداري نيز داراي 11 نفر كارمند  مي باشد كه در قسمت هاي آموزش ، امور دانشجويي ، اداري و مالي ، كتابخانه ، دفتر فرهنگ اسلامي ، روابط عمومي و عمراني مشغول به كار هستند .

در راستاي انجام كارهاي فرهنگي ماندگار ، با توجه به مصوبه اخير هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي با توجه به اينكه اين مركز دانشگاهي در زادگاه استاد شهيد مرتضي مطهري واقع شده است و به جهت تجليل از اين استاد گرانقدر نام اين مركز دانشگاهي به دانشگاه آزاد اسلامي شهيد مطهري فريمان تغيير نام پيدا نمود

از ديگر فعاليت ها و برنامه هاي فرهنگي مي توان  به اجراي برنامه هاي جشن در اعياد اسلامي و نيز سوگواري در ايام شهادت اشاره نمود كه توسط دفتر فرهنگ اسلامي و با همكاري دانشجويان اينگونه مراسمات انجام مي شود همچين در مسابقات ورزشي مي توان كسب مقام هاي مختلف در رشته هاي كشتي فرنگي  ، دوم ميداني . فوتسال در بين تيم هاي دانشگاهي استان خراسان رضوي نام برد كه با تلاش و همت گروه تربيت بدني و دانشجويان اين رشته به دست آمده است.پ

رونده ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامي فريمان در سازمان مركزي دانشگاه در دست بررسي است كه انشاا... بعد از ارتقاء و تبديل شدن به واحد دانشگاهي مستقل شاهد پذيرش دانشجو در دوره كارشناسي ارشد مي باشيم